Návrh systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti - Máčková, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením práce a odměňováním pracovníků ve vybrané společnosti. V analytické části je provedena analýza současného stavu hodnocení práce a odměňování pracovníků ve společnosti. V návrhové části je popsán doporučený systém hodnocení a odměňování pracovníků pro zvýšení efektivity práce a větší motivaci zaměstnanců.

This master thesis is focused on work evaluation and stuff remuneration in the selected company. The analytic part deals with current state of work evaluation and remuneration of employees in the company. In the final part of thesis is recommended system of evaluating and remuneration employees for increased work efficiency and greater employee motivation.
Proposal for Staff Evaluation and Remuneration System in a Selected Company
Keywords: Odměňování; hodnocení; motivace; mzda; zaměstnanec; zaměstnanecké výhody.; Remuneration; evaluation; motivation; salary; employee; employee benefits.