Realizace hrubé vrchní stavby restaurace v Čeladné - Mézl, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Bakalářská práce se zabývá technologickým řešením etapy hrubé vrchní restaurace v Čeladné. V rámci této práce byla zpracována technická zpráva, technologický předpis pro zdění z vápenopískových tvárnic, technickou zprávu zařízení staveniště, návrhy strojních sestav, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochranu zdraví při práci. V přílohách je rozpočet, časový plán, situace zařízení staveniště a detaily.

Bachelor’s thesis deals with technological solution of rough superstructure of restaurant in Čeladná. Within this thesis was compiled technical report, technological specification for walling from calcium silicate masonry, site equipment, mechanical assembly, inspection and test plan, technology report of health and safety on the construction site. Budget, calculation and time planning, a drawing of the facilities of the construction site and details.
Realization of rough superstructure of restaurant in Čeladná
Keywords: Hrubá vrchní stavba; restaurace; rozpočet; časové plánování; harmonogram; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; technologický předpis; bezpečnost a ochrana zdraví; staveniště; zdivo; zdění; vápenopískové zdivo.; Building; restaurant; budget; calculation; time planning; mechanical assembly; inspection and test plan; technological prescription; health and safety; building site; walling; masonry; calcium silicate masonry.