Centrum transferu technologií VUT v Brně - Adamovská, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem zadání bakalářské práce je řešení novostavby Centra Transferu Technologií VUT Brno v městské části Brno - Královo pole blízko ulice Kolejní v areálu kampusu VUT Pod Palackého vrchem. Objekt se skládá z kancelářských, halových a laboratorních prostor. Umístění navrhovaného objektu je v harmonii s původním územním generelem od architektů Pecha a Fixela a také sleduje jeho hlavní osu. Dominantním prvkem navrhovaného objektu je speciální předsazená sériově vyráběná fasáda PROSOLVE 370e, která pracuje na architektonickém modulárním systému.

The subject of the bachelor’s thesis is the solution of BUT Technology Transfer Centre in city part Brno - Královo pole near the street Kolejní in the area of the University campus under Palacky hill. The building consists of offices, factory halls and laboratories. Site of the designed building is in harmony with the original General Plan projected by two architects named Pech and Fixel and the designed object follows the main axis of the generel. The dominant element of the designed building is special facade PROSOLVE 370e, which works on an architectural modular system.
BUT Technology Transfer Center
Keywords: Centrum transferu technologií VUT; Brno; Královo pole; Kolejní; Technologický park; Generel; Pech a Fixel; kanceláře; laboratoře; haly; fasáda; PROSOLVE 370e; BUT Technology Transfer Center; Brno; Kralovo pole; Kolejní; University Campus BUT; Generel; Pech and Fixel; offices; laboratories; factory hall; facade; PROSOLVE 370e