Aplikace pro ověřování správnosti dat v modulu SAP HCM - Kolb, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cílem bakalářské práce je ukázat problematiku kontroly dat v systému SAP. Jelikož tento systém je rozsáhlý, kontrolovat data ručně je téměř nemožné. V této bakalářské práci tedy popisuji jednotlivé návrhy pro zlepšení procesu včetně jejich použití v praxi. Celá práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části práce je uvedena potřebná teorie, která byla využita k implementaci aplikace pro kontrolu dat. Dále popisuji jednotlivé důležité rozdělení dat s návrhem třídního a databázového diagramu a v poslední části práce se věnuji realizaci a samotnému programování v programovacím jazyce ABAP.

Main goal of this bachelors thesis is to show issue of data checking in system SAP. Since this system is extensive, it is nearly impossible to control the data manually. In this bachelor thesis I am describing particular proposals for improving the processes including their use in practice. This bachelor thesis is divided into three parts. In first part is mentioned necessary theory used for implementing application for data checking. Next I describe particular important data dividing with proposal of class and domain diagram. In last part of thesis I pay attention to realization and programming itself in programming language ABAP.
Application for Verification of Data Accuracy in the SAP HCM Module
Keywords: SAP; ABAP; ALV; Infotyp; SAP PI; SAP ERP; GDPR; SAP HR; PNP; Insolvence; SAP; ABAP; ALV; Infotype; SAP PI; SAP ERP; GDPR; SAP HR; PNP; Insolvence