Informační systém pro rezervaci jízdenek - Elman, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cieľom bakalárskej práce je implementácia informačného systému na predaj a rezervácie cestovných lístkov pravidelnej autobusovej dopravy. Najskôr sú podrobne analyzované požiadavky, následne navrhnuté a implementované riešenie. Využívajú sa štandardné technológie na tvorbu webových aplikácií ako PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript.

The aim of this bachelor's thesis is implementation of information system for bus lines tickets sale and reservation. At the beginning the requirements are analyzed in detail, then the solution is designed and implemented. Standard technologies for the web application development, like PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, are used.
Information System for Tickets Reservation
Keywords: webová aplikácia; rezervačný systém; cestovné lístky; PHP; MySQL; web application; reservation system; tickets; PHP; MySQL