Manažer hesel s architekturou klient-server - Myška, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Bakalářská práce se zabývá implementací manažeru hesel s architekturou klient-server. Základem práce je návrh uživatelského rozhraní klientské části, používaných klíčů, vzdálených metod, serveru a jeho databáze, výběr použitých technologií a programovacího jazyku. Následuje část pojednávající o implementaci návrhu manažeru hesel.

This bachelor thesis deals with implementation password manager with client-server architecture. Basis of thesis is proposal of graphical user interface, used keys, remote methods, server and its database, choise of used technology and programming language. The next part delas with implementation proposal of password manager.
Client-server password manager
Keywords: Manažer hesel; architektura klient-server; bezpečnost hesel; Java; JavaFX; JavaRMI; Hibernate; ORM; MySQL; AES; šifrování; Password manager; client-server architecture; password security; Java; JavaFX; JavaRMI; Hibernate; ORM; MySQL; AES; encryption