Obytný soubor na ul. Pastviny v Brně - Komíně - Zedka, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury, 2015)
Můj návrh si klade za cíl vytvořit obytný soubor o nízké podlažnosti v lidském měřítku.

My koncept is aiming to create a low-density living with human scale.
Residential Complex in Brno - Komín
Keywords: Zelená střecha; nízká podlažnost; bytové domy; bydlení; Greeen roofing; low-density; residental; living