Obhajoby doktorských prací na Ústavu soudního inženýrství Vysokého učení technického v Brně - (:unkn) unknown (Akademické nakladatelství CERM, 2018)
Dne 8. března 2018 proběhly obhajoby disertačních prací v doktorském studijním programu Soudní inženýrství. Plné texty prací je možné nalézt na https://www.vutbr.cz/studenti/zav-prace.
Defense of Doctoral Dissertations at the Institute of Forensic Engineering Brno University of Technology