Rodinný dům s ordinací - Stodůlka, Jindřich (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace rodinného domu s ordinací v Hošťálkové (okr. Vsetín). Projekt a přílohy jsou zpracovány dle současně platných zákonů, vyhlášek, nařízení vlády a norem. Objekt je situován na parcele č.2133/2, katastrální území Hošťálková. Stavební objekt je situován do území určeného k výstavbě rodinných domů. V blízkosti pozemku jsou vedeny inženýrské sítě. V objektu rodinného domu bude bytová jednotka sloužící k bydlení 5-6 osob, ordinace je navržena pro 10-15 osob. Objekt je dvoupodlažní nepodsklepený o převažujících rozměrech 16,45x13,07m a je osazen do rovinatého terénu. Nosný systém je navržen ze systému Heluz. Objekt bude zastřešen plochou střechou. Přiložená seminární práce je zaměřena na problematiku asfaltových pásů ve stavebnictví.

This thesis deals with the processing of project documentation of a family house with surgery in Hošťálková (District Vsetín). Project and attachments are processed according to current laws, regulations, government regulations and standards. The building is situated on a plot 2133 / 2, Cadastral Hošťálková. Building the object is situated in the territory designated for the construction of houses. Near the property are maintained utilities. The building will be house a family housing unit used for housing 5-6 persons, surgery is designed for 10-15 people. The building is two storey basement of the larger size of 16.45 x13, 07 m and is mounted to the flat terrain. The supporting system is designed from the system Heluz. The building will be covered with a flat roof. The accompanying essay is focused on bitumen sheets in construction.
Family house with a surgery
Keywords: Rodinný dům s ordinací; dvoupodlažní objekt; plochá střecha; systém Heluz; projektová dokumentace; nepodsklepený objekt; Family house with a surgery; two-stores building; flat roof; system Heluz; project documentation; building without a basement