Animace funkce kluzného ložiska - Halama, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou animací, které pomohou při objasňování základních principů funkce radiálního kluzného ložiska s hydrodynamickým mazáním. Animace budou následně využity pro vzdělávací účely.

This bachalor thesis deals with creation of animation, which illustrates basic facts about radial slide bearing with hydrodynamic lubrication. Animation will be used for education purpose.
Animation of slide bearnig function
Keywords: Kluzné ložisko; segment; animace; rychlostní profil; rozložení tlaku; nosnost.; Slide bearing; pad; animation; velocity profile; pressure distribution; load capacity.