Rekonstrukce a dostavba městského pivovaru ve Vyškově - Kotek, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Bakalářská práce se zaměřuje na řešení historického areálu Vyškovského pivovaru. Pivovar je už několik let nefunkční, tudíž je areál nevyužíván a nespravován, a může dojít k jeho architektonickému znehodnocení. Návrh se zaměřuje na znovu využití areálu, se zachováním jeho hlavní funkce a doplnění funkcemi novými pro maximální využití charakteru areálu.

The bachelor´s thesis focuses on the solution of the historical premises of the Vyškov brewery. The brewery has been inoperative for several years, so the area is unused and unmanaged, and its architectural degradation may occur. The proposal focuses on reusing the site, retaining its main function and adding new features to maximize the character of the site.
RECONSTRUCTION AND REBUILDING OF CITY BREWERY IN VYŠKOV
Keywords: pivovar; Petr Kotek; Vyškov; Kotek; hotel; pivnice; pivní lázně; brewwry; Petr Kotek; Vyskov; hotel; spa