Návrh systému hodnocení zaměstnanců ve firmě GEOtest, a.s. - Wohlgemuthová, Julie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práce se zabývá procesem hodnocení pracovníků ve společnosti GEOtest, a.s. V první části práce jsou vymezeny všechny teoretické poznatky potřebné pro formulování návrhů pro společnost. Praktická část obsahuje informace o firmě GEOtest, a.s. a analýzu současného stavu hodnocení. Dále je zde uveden návrh konkrétního systému hodnocení vytvořeného přímo podle potřeb firmy, návaznost systému a doporučení pro implementaci.

This Master’s thesis deals with the process of employee evaluation in the company GEOtest, a.s. In the first part of the thesis are defined all the necessary theoretical findings needed to formulate proposals for the society. Practical part includes particular information about the company GEOtest, a.s. and the analysis of the current state of evaluation. Furthermore, the new concept of the system of evaluation in accordance with the corporate needs is presented, including the link up of the system and recommendation for its implementation.
Proposal of System of Employees Evaluation in Company GEOtest, a.s.
Keywords: Řízení lidských zdrojů; pracovní výkon; hodnotitel; hodnocený; systém hodnocení; motivačně - hodnotící pohovor; sebehodnotící formulář; odměňování pracovníků; Human Ressource Management; job performance; appraiser; assessed; evaluation system; motivational evaluation interview; self - evaluation form; employee rewards