Stavebně technologická příprava prodejny Smart Light v Bratislavě - Huková, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Predmetom diplomovej práce je vypracovanie stavebno-technologickej prípravy pre hrubú stavbu predajne Smart Light v Bratislave. Pre hrubú stavbu bol spracovaný časový plán výstavby, položkový rozpočet, návrh hlavnej strojnej zostavy, výkres zariadenia staveniska, koordinačná situácia stavby s napojením na dopravnú infraštruktúru, bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci na stavenisku. Súčasťou práce je spracovanie štúdie hlavných technologických etáp výstavby. Diplomová práca sa v technologickom predpise zameriava na realizáciou podlahových konštrukcií s nášľapnou vrstvou z epoxidových liatych podláh. Pre túto technologickú etapu bol vypracovaný kontrolný a skúšobný plán kvality podlahových konštrukcií. Doplnková kapitola približuje technológiu zabudovanú v objekte – chladiace stropné konštrukcie. Na vypracovaniu diplomovej práce boli použité programy AutoCAD, CONTEC, BuildPowerS, Microsoft Excel, Microsoft Word.

The main subject of this diploma thesis is elaboration of construction and technological preparation for the main structure of the Smart Light shop in Bratislava. For main structure has been processed time schedule of the construction, single item budget, machine configuration design, drawing of building site, coordination situation of the building with connection to the infrastructure, safety and health protection during work on building site. Part of the thesis is processing study of main construction technological parts. Diploma thesis in technological prescript focuses on implementation of floor structure with cast epoxy walking surface. There has been elaborated testing and quality plan of this technological part. Additional chapter approximates built-in technology – cooling ceiling structure. For elaboration of this diploma thesis were used programs AutoCAD, CONTEC, BuildPowerS, Microsoft Excel, Microsoft Word.
Construction-technological preparation of the Smart Light shop in Bratislava
Keywords: Predajňa; podlahové konštrukcie; stavebno-technologická príprava; hrubá stavba; hlavný objekt; epoxidové liate podlahy; betónový poter; zariadenie staveniska; položkový rozpočet; časový plán výstavby; hlavné stroje; dopravná situácia; BOZP; chladiace stropné konštrukcie; Shop; store; floor structures; construction and technological preparation; main structure; cast epoxy floor; concrete screed; building site drawing; single item budget; time schedule for construction; main machines; transportation plan; safety and health protection during work on building site; cooling ceiling structure