Obrábění součásti "Stator elektromotoru" ve firmě PBS Velká Bíteš. - Komínek, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Ve své práci jsem představil nový způsob výroby součástí ,,stator elektromotoru“ ve firmě První brněnská strojírna Velká Bíteš a.s, kterým je možné nahradit stávající technologii. Při sestavování této práce jsem použil technologické zvyklosti využívané ve výše uvedené firmě.

I introduced, in my work, new way of parts processing of “stator elektromotoru“ in the První brněnská strojírna Velká Bíteš a. s. company, we can replace prezent technology with this new way of processing. I used, in my work, technological practises using in the abovementioned company.
Solution technology of production "Stator elektromotoru"-part in condition firm PBS Velká Bíteš.
Keywords: Odlitek; šedá litina; polystyrénový model; porézní; obráběcí centrum; frézování; frézovací hlava; vrtání; vrták; vrtací tyč; strojní závitník; strojní čas; cast; grey cast iron; polystyrene pattern porous; machining centre; milling; cutter head; boring; bore; boring rod; machine tap; machine time