3D model vybraného objektu - Majerčíková, Radka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Predmetom diplomovej práce je vytvorenie 3D modelu a technickej správy objektu Letohrádek Mitrovských v Brně. Na úvod sa práca zaoberá históriou, lokalitou a popisom objektu. Väčšia časť práce je zameraná na samotné spracovanie 3D modelu. Vyhotovené boli dva modely v dvoch rôznych programoch. Hlavný priestorový model je vyhotovený v programe AutoCAD a doplnkový model v programe 123DCatch. Diplomová práca bola ďalej poskytnutá vedúcemu produkcie Letohrádku Mitrovských pre využitie do budúcnosti.

The subject of the thesis is to create a 3D model and technical report of Letohrádek Mitrovských in Brno. I started with the history, location and description of this object. Other part of my work is focused on making of 3D model. I have made two different models in two different programs. The main spatial model has been made in program AutoCAD and additional model in program 123DCatch. Thesis will be provided for usage in the future for the administrator of object Letohrádek Mitrovských in Brno.
3D model of selected object
Keywords: 3D model; AutoCAD; 123DCatch; Letohrádek Mitrovských; 3D model; AutoCAD; 123DCatch; Letohrádek Mitrovských