Dům s pečovatelskou službou - stavebně technologický projekt - Lysáková, Vanda (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Diplomová práce se zabývá realizací domu s pečovatelskou službou. Obsahuje technickou zprávu, zařízení staveniště s výkresy. Součástí je časový plán a rozpočet. Dále zpracovává technologický předpis na lešení a monolitické stropní konstrukce. Obsahuje kontrolní a zkušební plán pro lešení a monolitické stropní konstrukce, hlukovou studii a posouzení jeřábů.

The final thesis deals with the realization of house with care servise. It contains engineering report, site equioment with drawings. It includes a time schedule and budget. It also processes the technological note of scaffolding and monolithic ceiling constructions. It includes a control and test plann for scaffolding and monolithic ceiling construction, a noise study and crane assessment.
House with care service - Construction-technological project
Keywords: Technologický předpis; lešení; bednění; zařízení staveniště; hluk; kontrolní a zkušební plán; rozpočet; bezpečnost práce; strojní sestava.; Technology prescription; scaffolding; formwork; building site; noise; control and test plan; budget; work safety; machine assembly.