Formy a metody motivace ve stavebním podniku - Kabátová, Nicole (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na formy a metody motivace ve stavebním podniku. V první části bakalářské práce se seznamuji s teorií a s jednotlivými základními pojmy, jež jsou získány z odborné literatury. Ve druhé části práce, tzv. empirické, jsem si stanovila hypotézy, které následně ověřuji pomocí dotazníkového průzkumu, který jsem provedla ve stavebních firmách a který je zaměřen rovněž na formy a metody motivace ve stavebním podniku. Následně vyhodnocuji řízené rozhovory, které jsem provedla ve dvou z dotazovaných firem. V závěru práce vyhodnocuji teoretickou i empirickou část.

The bachelor thesis is focused on forms and methods of motivation in a construction company. In the first part of the bachelor's thesis I get acquainted with the theory and with the individual basic concepts that are obtained from the literature. In the second part of the work, the so-called empirical, I set hypotheses, which I then verify using a questionnaire survey, which I conducted in construction companies and which is also focused on the forms and methods of motivation in a construction company. Later, I evaluate the controlled interviews that I conducted in two of the surveyed companies. At the end of the work I evaluate the theoretical and empirical part.
Forms and methods of motivation in construction company
Keywords: motivace; motiv; benefit; odměňování; motivační teorie; stavebnictví; motivation; motive; benefit; remuneration; theory of motivation; civil engineering