Vytápění polyfunkčního objektu - Šotolová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Projekt řeší vytápění a přípravu teplé vody polyfunkčního objektu. Jedná se o dvoupodlažní objekt bez suterénu, vytápěn deskovými radiátory. Zdrojem tepla je kondenzační plynový kotel, který je umístěn v technické místnosti.

The project addresses the heating and hot water of the multifunctional building. This is a two floor building without a basement, heating plate radiators. The heat source is a condensing gas boiler, which is located in the utility room.
Heating of the Multifunctional Building
Keywords: Otopná tělesa; vytápění; zabezpečovací zařízení; plynový kondenzační kotel; potrubí; oběhové čerpadlo; příprava teplé vody.; Radiators; heating; safety system; condensing gas boiler; pipe; circulation; hot water preparation.