Finanční plánování vybrané společnosti - Burša, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce na základě především finanční a strategické analýzy zpracovává střednědobý finanční plán a následně navrhuje doporučení a nápravná opatření pro případné zlepšení ekonomické situace analyzované společnosti.

The diploma thesis processes a mid-term plan based on a financial and strategic analysis and subsequently proposes suggestions and corrective measures for possible improvement of economic situation of the analyzed company.
Financial Planning of the Selected Company
Keywords: Finanční plán; strategická analýza; finanční analýza; prognóza; generátory hodnoty; analyzovaná společnost; tržby.; Financial plan; strategic analysis; financial analysis; prognosis; value drivers; analyzed company; revenues.