Návrh zavedení supermarketu v nové montážní hale - Kolář, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vytvoření návrhu supermarketu a jeho vázaných procesů do nové montážní haly ve společnosti obchodující a vyrábějící v oblasti vojenského materiálu s názvem EXCALIBUR ARMY spol. s.r.o. Práce je složena ze tří základních částí. První část je zaměřena na teoretická východiska potřebná pro psaní práce. V následné druhé části je zmapována aktuální situace a popsány procesy tykající se nové montážní haly. Závěrečná třetí část obsahuje konkrétní návrh a vizualizaci supermarketu v nové montážní hale a procesů k tomu spjatých.

This master’s thesis focuses on the creation of a design of a supermarket and its related processes to a new assembly hall in a company trading and manufacturing in the field of military equipment named EXCALIBUR ARMY spol. s.r.o. The thesis is composed of three main parts. The first part focuses on the theoretical background required for writing the thesis. The second part describes the current situation and processes related to the new assembly hall. The final third part contains the specific design and visualisation of the supermarket in the new assembly hall and the processes involved.
Proposal for the introduction of a supermarket in the new assembly hall
Keywords: montážní hala; pracoviště; položky; skladování; regály; milk-run; assembly hall; workplace; items; storage; racks; milk-run