Řízení otvírání okna osobního automobilu - Keprt, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá osazením výkonové elektroniky na DPS a návrhem algoritmu řízení pro danou funkci DC-motoru, který je součástí soustavy ovládání pohybu okna u osobního automobilu. V práci jsou popsány principy funkce stavových automatů, které se jednoduše programují pomocí nástroje Stateflow a implementace řídícího algoritmu do mikrokontrolérů PIC. Řídící program je navržen v prostředí Simulink a jeho nástavbě StateFlow s využitím Kerhuel Toolbox.

This bachelor thesis deals with the installation of power electronics on the PCBdesign and control algorithm for the DC-motor function, which is part of the window motion control system for a passenger car. The paper describes the principles of function state machines that are easily programmed using Stateflow and implementation of control algorithm in the PIC microcontroller. The control program is designed in Simulink and Stateflow its superstructure using Kerhuel Toolbox.
Control of sliding window in passenger car
Keywords: DC-motor; PIC; karta MF624; Matlab; Simulink; StateFlow; DPS; stavový automat; DC-engine; PIC; card MF624; Matlab; Simulink; StateFlow; DPS; state machine