Návrh obchodní strategie pro řízení volného finančního kapitálu - Drábek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na navržení obchodní strategie pro řízení volného finančního kapitálu. Navržená obchodní strategie je testována v prostředí měnových trhů a využívá pravidel technické analýzy, konkrétně Fibonacciho posloupnosti, trendových kanálů, supportů a rezistencí. Zpočátku byla testována na historických datech a následně implementována na reálný obchodní účet za účelem dosažení maximálního zisku.

The bachelor thesis aims on proposal of trading strategy for free financial management. Proposed trading strategy is tested in the environment of exchange market and uses rules of technical analysis, concretely Fibonacci sequence, trend channels, support and resistance. Initially it was tested on historical data and then implemented on real trading account in order to gain maximum profits.
Proposal of Trading Strategy for Free Financial Capital Managment
Keywords: Forex; MetaTrader; technická analýza; Fibonacciho posloupnost; trendové kanály; diskreční obchodování; Forex; MetaTrader; technical analysis; Fibonacci sequence; trend channels; discretionary trading