Komplexní řešení elektronického obchodu pro stavebniny - Kubín, Peter (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Práce se zaměřuje na komplexní řešení otázky elektronického obchodu pro společnost zabývající se prodejem stavebnin. Řeší otázky práce na skladu prostřednictvím vytvořeného programu, realizace internetových stránek, programové propojení, zásilkové služby a informuje o právních otázkách i otázkách elektronického obchodování jako takovém.

My work aims to complexly solve the questions of electronic trading for a builders’ merchant. It solves the questions of stock control by using the created computer software also creation of internet sites, programme links, mal-order businesses and informs about the law questions as well as the questions of electronic commerce per se.
Complex solution of electronic bussines for a builders merchants
Keywords: elektronický obchod; obchodování; stavebnictví; sklad; internetové stránky; logistika; legislativa; Electronic commerce; Building idustry; Trading; Storage haus; Websites; Logistics; Legislative