Podnikatelský plán malé edukační společnosti - Pěček, Dominik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu malé edukační společnosti, která plánuje podnikat v oblasti pojízdných planetárií. Práce analyzuje proveditelnost a ziskovost podnikatelského plánu. Byly použity metody pro vnější a vnitřní analýzu podniku a na základě výsledků těchto analýz byl vyhotoven konkrétní podnikatelský plán včetně ekonomického variantního zhodnocení. Na základě výsledků této práce lze konstatovat, že pokud společnost bude mít úspěšný telemarketing, je možné podnikat v této oblasti s dobrým ziskem.

This master thesis deals with the elaboration of a business plan of a small educational company, that plans to do business in a field of portable planetariums. The thesis analyses a feasibility and a profitability of the business plan. Methods for external and internal analysis of a business were used and based on the results of these analyses, the specific business plan including an economic variation was developed. Based on the results of this work, it can be stated that if the company has a successful telemarketing, it is possible to do business in this area with a good profit.
Business Plan of a Small Educational Company
Keywords: podnikatelský plán; mobilní digitárium; pojízdné planetárium; fulldome; analýza trhu; telemarketing; technický plán; marketingový plán; finanční plán; riziko; business plan; mobile digitarium; portable planetarium; fulldome; market analysis; telemarketing; technical plan; marketing plan; financial plan; risk