Mateřská škola, Brno -Žebětín - Němečková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Diplomová práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace mateřské školy. Mateřská škola je situována na rovinatém terénu v katastrálním území Brno – Žebětín na parcelním čísle 3195. Objekt má 2 nadzemní podlaží a jsou zde celkem 2 třídy. Nosný systém je navržen ze systému Therm. Zastřešení jednoplášťovou plochou střechou s atikou

This masters thesis deals with the drafting of project documentation of kindergarten. The block of flats is situated on flat land in the cadastral territory of Brno - Zebetin on parcel number 3195. The building has two floors and there in total 2 classes. The structural system is designed from the system Therm. Roofing flat roof with attic.
The new building of kindergarten, Brno - Žebětín
Keywords: Mateřská škola; konstrukční systém Therm; jednoplášťová plochá střecha; dvoupodlažní objekt; 2 třídy.; The kindergarden; structural system Therm; flat roof; two–storey bulding; two classes.