Voda a město - Vacková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně, Fakulta architektury, 2013)
Naznačení a popis směru, kterým by se mělo ubírat hospodaření s vodou ve městech.

Description of the way how to manage water in the cities.
Water and City
Keywords: voda ve městě; přívalový déšť; srážková voda; povrchový odtok; plánování; hydrologie.; water in the cities; torrential rain; rainwater; surface runoff; planning; hydrology.