Marketingová strategie firmy BIOlight pro český trh - Pagáč, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Táto diplomová práca je zameraná na vytvorenie marketingovej stratégie pre firmu BIOlight, ktorá sa zaoberá predajom biolámp. Firma plánuje vstup na Český trh a potrebuje vyhovujúcu marketingovú stratégiu. Moja diplomová práca ponúka takúto stratégiu, ktorá bola vytvorená na základe analýzy podobností Slovenského a Českého trhu.

This master´s thesis is focused on developing a marketing strategy for BIOlight company, which resells light therapy devices. The company is planning to penetrate the Czech market and needs a sufficient marketing strategy. This thesis offers such a strategy, which was made according to the analysis of Slovak-Czech market similarities.
Marketing Strategy of BIOlight for the Czech Market
Keywords: marketingová stratégia; segmentácia; pozicovanie; dotazník; marketingový mix; marketing; marketing strategy; segmentation; positioning; questionnaire; marketing mix; marketing