Komparace zdaňování příjmů fyzických osob v ČR a Rusku - Trögnerová, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce se zabývá komparací zdaňování příjmů fyzických osob v České republice a Rusku. Bakalářská práce popisuje daňové soustavy porovnávaných zemí s akcentem na systém zdaňování příjmů fyzických osob. V praktické části jsou získané poznatky aplikovány na modelových příkladech.

The bachelor thesis deals with the comparison of personal income tax in the Czech Republic and Russia. Bachelor thesis describes the tax system compared countries with emphasis on the system of personal income tax. In the practical part the results are applied to model examples.
Comparison of Personal Income Tax in the Czech Republic and Russia.
Keywords: daň; daň z příjmů fyzických osob; přímé daně; slevy na dani; sociální pojištění; zdravotní pojištění; tax; personal income tax; direct tax; tax relief; social insurance; health insurance