Návrh na zlepšení služeb cestovní kanceláře. - Procházková, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou služeb cestovní kanceláře Cílka, s.r.o. První část je zaměřena na výklad pojmů, problematiku cestovního ruchu, marketing služeb a metody analýzy konkurence, jejich produktů a služeb. Druhá část práce zahrnuje vlastní analýzu s následným vyhodnocením a návrhy změn. Cílem bakalářské práce je navrhnout taková opatření, která by vedla ke spokojenosti zákazníků a zvýšení počtu prodaných zájezdů.

The bachelor thesis discusses service analyse of travel agency Cílka, s.r.o. The first part of my thesis is an explanation of concepts, problems in tourism, marketing of services and methods for competition analysis, analysis of products and services. The second part includes analyses and data evaluation procedures and innovation suggestion. The purpose of this bachelor thesis is propose the arrangement to that would lead to the customer content and sales promotion of package tour.
Concept of Improvement Services in Travel Agency.
Keywords: trh cestovního ruchu; cestovní kancelář; zájezd; zákazník; pracovníci CK; služby cestovním ruchu; dotazník spokojenosti; SWOT analýza; marketingový mix; analýza konkurence; marketingová strategie; tourist market; travel agency; package tour; consumer; employee in travel agency; tourism services; content questionary; SWOT analyse; marketing mix; competition analysis; marketing strategy