Stavebně technologická studie etapy provedení obvodového pláště administrativní budovy - Tůma, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Obsahem této bakalářské práce je stavebně technologická studie etapy provedení obvodového pláště administrativní budovy Schuss Praha v Praze. Jedná se o zhotovení provětrávané fasády. Práce řeší technologický předpis provětrávané fasády, zásady organizace výstavby včetně technické zprávy zařízení staveniště a výkresu zařízení staveniště, návrhu strojní sestavy, kontrolního a zkušebního plánu a bezpečnosti práce.

The content of this bachelor thesis is structurally technological study stage execution external cladding of administrative building Schuss Praha in Prague. The works deals with making of ventilated facade. Thesis solve technological regulation of ventilated facade, principles of organization of construction including technical report of construction site equipment and drawing construction site equipment,design mechanical assembly, inspection and test plan and safety.
Construction technology study stage execution external cladding of administrative building
Keywords: Technologická etapa; plechová provětrávaná fasáda; fasádní lamely Montaline; tepelná izolace; vzduchová mezera; technologický postup; rozpočet; časový plán; zařízení staveniště; mobilní pracovní plošina; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost práce.; Technology stage; metal ventilated facade; facade profiles Montaline; thermal insulation; air gap; technological process; budget; schedule; construction site equipment; mobile work platform; mechanical assembly; inspection and test plan; safety.