Museli to založit - Štindlová, Marie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Instalace zkoumající možnosti vizuálního jazyka a poezie.

Instalation which explore possibilities of visual language and poetry.
They Were Bound To Set It Up
Keywords: instalace/video/poezie/budovaní/text; instalation/video/poetry/construct/text