Modulární přístupový systém pro provoz sauny - Kinc, Michael (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2021)
Přístupové systémy jsou velmi důležitým mechanismem pro kontrolu pohybu osob po prostorách jakéhokoliv objektu či areálu. Cílem této práce je návrh vlastního modulárního přístupového systému pro zařízení sauny, které zahrnuje chytré zámkové moduly pro otevírání dveří či šatních skříněk, a modul pro čtení klientských karet. Celý systém je přitom možné kontrolovat vzdáleně prostředím webové aplikace s informačním systémem.

Access systems are very important mechanism for controlling the movement of people in building. The aim of this work is to design own modular access system for sauna facility, which includes smart modules for opening doors or wardrobes, and the module for reading client cards. The entire system can be controlled remotely via web application with the information system.
Modular Access System for Sauna Facility
Keywords: přístupový systém; mikrokontrolér; ESP32; návrh DPS; informační systém; PHP; Laravel; HTML; TailwindCSS; access system; microcontroller; ESP32; PCB layout; information system; PHP; Laravel; HTML; TailwindCSS