Návrh logistické strategie v rámci obchodních řetězců - Fajkus, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Diplomová práce analyzuje logistické služby v obchodním řetězci, popisuje teoretické přístupy k optimalizaci služeb a navrhuje řešení služeb, konkrétně rozvozu zboží.

Master´s thesis analyzes logistic services in business chain, describes theoretical accesses to services optimalization and propose services problem solving, concretely goods distribution.
The Study of logistics Strategy in business Chain
Keywords: logistika; logistický řetězec; doprava; obchod; zákazníci; logistics; logistic network; transport; store; customers