Dopravní řešení I/43 Lipůvka - Londin, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Bakalářská práce se zabývá dopravním řešením na silnici I/43 Lipůvka. Cílem této práce je analyzovat současný stav a vyhledat možnosti zvýšení kapacity a zlepšení stavu. Zkoumanými místy jsou především křižovatky I/43 x II/379 (Blansko), I/43 x II/379 (Drásov). Práce se pokouší odhadnout a popsat přínosy a náklady uvažovaných řešení.

The Bachelor Thesis is looking into a solution to traffic situation on the road I/43 Lipuvka. It aims to analyse the current position and to look for new possibilities to increase the capacity and improve the situation. The places of research are mainly crossroads I/43 Blansko, I/43 Drásov. This Thesis is also trying to assess and describe the benefits and costs of possible solutions.
Traffic Project - Lipůvka, Road I/43
Keywords: Křižovatka; Lipůvka; intenzity; kapacita křižovatky; kongesce; Intersection; Lipuvka; intensity; intersection capacity; congestion