Návrh aplikace pro plánovaní dopravy ve společnosti Best spol s r.o. - Švik, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato bakalářská práce navrhuje aplikaci, která bude plánovat dopravu ve společnosti Best spol. s r.o. Výstupem aplikace bude optimální řešení dopravy. Aplikace bude vytvořena v prostředí VBA.

This bachelor thesis suggest application which will be planning transport in company Best spol. s.r.o. Output of this application will be optimal transport solution. Application will be created in VBA.
Design of Application for Planning Transport in Best spol. s.r.o.
Keywords: SWOT analýza; Porterův rozšířený model; HOS 8; informační systém; funkční modelování; Excel 2007; VBA; plánování dopravy; SWOT analysis; Porter's extended model; HOS 8; IS; information systems; performance modeling; Excel 2007; VBA; transport planning