DŮM NA HRANĚ - Valašské Meziříčí, ulice Sokolská - Smejkalová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Návrh polyfunkčního objektu se startovními byty na hraně historického jádra města Valašské Meziříčí.

A design of a multifunctional building with social flats on the edge of a histiric centre of the Valašské Meziříčí town.
HOUSE ON THE EDGE – Valašské Meziříčí, Sokolská Street
Keywords: plyfunkční dům; učňovská prodejna; startovní byty; multifunctional building; apprentice shop; social flats