Slovanské gymnázium v Olomouci - hrubá vrchní stavba - Homolová, Sandra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem mé bakalářské práce je technologie provedení hrubé vrchní stavby Slovanského gymnázia v Olomouci. Objekt je navržen z monolitických železobetonových konstrukcí. Práce obsahuje technologický předpis provedení monolitické konstrukce, technickou zprávu, zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, časový plán, výkaz výměr, rozpočet stavby, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

The subject of my thesis is the technology of gross upper building construction of Slovanic secondary school in Olomouc. The building is made of monolithic reinforced concrete structures. The work includes technological specification of execution monolithic structure, technical report, construction site, design of mechanical assembly, scheduling, bill of quantities, budget of the building, inspection and test plan and health and safety at work.
Slovanic secondary school in Olomouc – Gross upper building construction
Keywords: beton; výztuž; bednění; železobetonové stěny a stropy; monolit; autodomíchávač; technologický předpis; technická zpráva; zařízení staveniště; strojní sestava; rozpočet stavby; časový plán; concrete; reinforcement; formwork; reinforced concrete walls and ceilings; monolith; concrete mixer; technological specification; technical report; building equipment; mechanical assembly; budget of the building; scheduling