Návrh softwarové podpory řízení procesů s využitím BPMS - Novotný, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce se zabývá analýzou procesů a následným návrhem systému pro podporu řízení podnikových procesů. Součástí práce je model vytvořený v programu Enterprise Architect spolu se simulací procesů a následné zhodnocení navrhovaných změn. Součástí navrhovaných změn je také digitalizace, automatizace a optimalizace procesů.

This bachelor’s thesis deals with the process analysis and proposal of the system for process management support. Part of the thesis is the model created using the Enterprise Architect software with process simulation and evaluation of proposed changes. Proposed changes include digitalization, automation and process optimization.
Development of Process Management Software Support using BPMS
Keywords: BPMS; Enteprise Architect; simulace; ERP; proces; procesní řízení; optimalizace podnikových procesů; PowerBI; BPMS; Enterprise Architect; simulation; ERP; process; process control; company process optimization; PowerBI