Podnikatelský záměr - Schwarcová, Kristína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Pre tento projekt som si zvolila nasledujúcu tému : Návrh na založenie spoločnosti poskytujúcej poradenstvo v oblasti krízového manažmentu. Vytvorila som spoločnosť s ručením obmedzeným a nazvala ju Navigátor, s.r.o. V jednotlivých kapitolách som sa snažila vysvetliť kroky potrebné k založeniu novej spoločnosti a zároveň tak zdôrazniť dôležitosť existencie krízového managementu pre rôzne spoločnosti na trhu. Detailne som popísala poskytované služby, porovnala konkurenciu v obore krízového manažmentu. Navrhla som výhlad do budúcna, vybudovala personálnu infraštruktúru popisovanej spoločnosti. Pokúsila som sa načrtnúť reálnu stratégiu spoločnosti a vypočítala financie nutné na prevádzku spoločnosti.

For my project I’ve chosen to create a Business Plan for a Crisis Management Consultancy company. To do this I’ve used a limited company and named it Navigator Ltd. In the preceding project I’ve explained all the essential steps needed to create a new company, as well as pointing out the importance of crisis management for various companies on the market. I’ve described the services in detail, compared the competing businesses in the field of crisis management, shown a view of the future and built a personnel infrastructure of the described company. I’ve created a realistic company strategy and planned budgets needed for a smooth start.
Business Plan
Keywords: Podnikatelský zámer; krízový manažment; poradenské služby; krízová situácia; personálna infraštruktúra; krízový stav; krízová stratégia; krach; konkurencia; stratégia marketingu; cenová stratégia; reklamná stratégia; riziko; kríza; Business plan; crisis management; advisory services; crisis situation; personnel infrastructure; crisis slough; crisis strategy; failure; competing businesses; marketing strategy; price strategy; advertising strategy; risk; crisis