Informační systém pro řízení výroby - Schléger, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cieľom tejto bakalárskej práce je návrh a následná implemetácia informačného systému pre riadenie výroby. Ide o informačný systém na webovom rozhraní, ktorý je postavený na databázovom serveri MySQL a implementovaný v jazyku Java s využitým Spring Frameworku. Vzhľad systému a jeho prezentácia používateľovi je implementovaná pomocou HTML stránok formátovaných jazykom CSS.

The purpose of this bachelor thesis is design and following implementation of information system for production control management. It is information system on web interface, based on MySQL database server and implemented in Java using Spring Framework. System appearance and its presentation to users is implemented using HTML pages formated by CSS.
Information System for Production Control Management
Keywords: Informačný systém; webová aplikácia; riadenie výroby; Java; Spring; MySQL; HTML; CSS; Information system; web application; production management; Java; Spring; MySQL; HTML; CSS