Počítačová podpora návrhu napájecích zdrojů - Karásek, Josef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2011)
Má bakalářská práce se zabývá popisem lineárních a spínaných napájecích zdrojů a návrhem parametrů jejich konstrukčních prvků. Cílem mé práce je nastudovat teorii lineárních zdrojů a zdrojů spínaných (konkrétně blokujícího a jednočinného propustného měniče) a poté vytvořit program pro podporu návrhu parametrů jejich klíčových obvodových prvků.

My bachelor’s thesis put I mind to description linear power supply and switched power supply and proposal their component. Produce my project is work up theory forward, flyback converter, linear power supply and after make an example program which calculate value of particular components.
Programs for support of power sources design
Keywords: Spínaný zdroj; spojitý zdroj; transformátor; usměrňovač; blokující měnič; propustný jednočinný měnič; Switched power supply; linear power supply; transformer; rectifier; forward converter; flyback converter