Studie průběhu zakázky vybraným podnikem - Kubíková, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá studií průběhu zakázky vybraným podnikem, konkrétně výrobním podnikem FERMAT, s.r.o., který se specializuje na výrobu horizontálních vyvrtávaček. V první části práce se zaměřím na teoretická východiska, v druhé části představím firmu a analyzuji průběh dané zakázky a to od přijetí poptávky od zákazníka až po expedici konečného výrobku. Ve třetí části budou navrženy změny, které povedou ke zlepšení průběhu zakázky v dané společnosti.

This bachelor thesis is focused on the study of order processing in company, in manufacturing company named FERMAT, ltd. The company is specialized on manufacture of horizontal boring machine. The first part is focused on theoretical basis. The company is introduced and the order processing is analyzed (beginning from receipt of demand from customer to the shipment of the final product) in the second part. In the third part, changes are proposed for improving whole order processing in the chosen company.
Study of Order Processing in the Selected Company
Keywords: průběh zakázky; analýza; výroba; zakázka; kvalita; process of contract; analysis; production; contract; quality