Bydlení+ - Malínková, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Využití vesnickosti Husovic jako výhodu. Malé měřítko husovických domků proti sedmi patrovým blokům, staré téměř zapomenuté opravny proti globálním kavárnám, tramvaj proti autu, historická identita proti sterilitě...

Use of ruralness Husovic as an advantage. Small scale of Husovice houses against seven storey blocks, old almost forgotten repair shops against global cafes, tram against car, historical identity against sterility ...
Housing+
Keywords: labyrint; rozhraní; průchod; senior; luxfery; Husovice; labyrinth; senior; Husovice; passage; boundary