Webové uživatelské rozhraní nástroje pro extrakci informací - Pokorný, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
V této práci se můžete dočíst o návrhu a implementaci JavaScriptové aplikace, která slouží jako uživatelské rozhraní pro nástroj k extrakci dat. Aplikace nabízí prostředí, ve kterém si uživatel spravuje extrakční úlohy. Úlohy jsou vytvářeny pomocí interaktivních grafů. Této funkcionality je docíleno pomocí současných moderních trendů z oblasti JavaScriptových aplikací, které jsou v práci popsány. Zejména se jedná o knihovnu React a správce stavu Redux.

In this work you can read about the design and implementation of the JavaScript application, which serves as a user interface for the data extraction tool. The application offers an environment in which the user manages extraction tasks. Tasks are created using interactive graphs. This functionality is achieved through the current modern trends in JavaScript applications that are described in the work. In particular, it is a React library and Redux state manager.
Web User Interface for a Information Extraction Tool
Keywords: JavaScript; React; Redux; REST API; extrakce informací; JavaScript; React; Redux; REST API; data mining