Novostavba bytového domu v obci Zámrsk - Kallab, Štěpán (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Stavba se nachází na severním okraji obce zámrsk. novostavba bytového domu zahrnuje 6 bytových jednotek, 4 vnitřní parkovací stání + 6 venkovních stání z toho jedno je vyhrazeno pro osoby s omezenou schopností pohybu. navrhovaný objekt také řeší kromě kompletní vybavenosti bytových jednotek, technické zázemí, úložný prostor a sklepní kóje pro každou bytovou jednotku. Vzhledem k velikosti obce je rozsah navrhované stavby adekvátním dílem pro navýšení bytových kapacit v klidném a příjemném místě. Vertikálně funguje obytný soubor jako trojpodlažní, podsklepená stavba. Střecha je řešena jako plochá vegetační s extenzivním vegetací. Objekt má maximální velikost 25,82 x 13,8 x 7,10 m

The building is located on the northern edge of the village of zámrsk. The new building of the apartment building includes 6 residential units, 4 indoor parking spaces + 6 outdoor parking spaces, one of which is reserved for persons with reduced mobility. The proposed building also solves in addition to complete equipment of residential units, technical facilities, storage space and cellars for each apartment unit. due to the size of the municipality, the scope of the proposed construction is an adequate part for increasing the residential capacity in a quiet and pleasant place. Vertically, the residential set functions as a three-storey, sub-collapsed building. The roof is designed as a flat vegetation with extensive vegetation. The building has a maximum size of 25.82 x 13.8 x 7.10 m
Apartment Building in Zámrsk
Keywords: Bytový dům; podsklepená stavba; novostavba; projektová dokumentace; plochá vegetační střecha; výtah; Apartment building; sub-glassed-in building; new construction; project documentation; flat growing roof; elevator