Časomíra požárního sportu - Klimeš, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací zařízení k měření času pro soutěž zvanou požární sport. Toto zařízení zvané časomíra by mělo být bezdrátové a komunikovat v sub-gigahertzovém pásmu. V první části této práce jsou popsány použitelné komponenty. V druhé části práce se zabývá samotným návrhem a realizací.

The bachelor’s thesis to deals with the design of a time measuring device for a competition called fire sport. This timekeeper should be wireless and communicate in a sub-gigahertz spectrum. The first part of this work describes usable components. In the second part the thesis to deals with the design and itself realization.
Timekeeper for fire sport
Keywords: Časomíra; požární sport; sub-gigahertzové pásmo; IQRF; stupeň krytí; Li-Ion akumulátor; ATmega 162.; Timekeeper; fire sport; sub-gigahertz spectrum; IQRF; ingress protection; Li-Ion accumulator; ATmega 162.