analýza výsledků - Grenar, Milan (International Society for Science and Engineering, o.s., 2010)
Článek popisuje vliv zprovozněného radiolokátoru FADR Armády České republiky na příjem analogového, digitálního a satelitního příjmu, dále prezentuje provedená měření, podává analýzu výsledků naměřených hodnot a navrhuje možná řešení pro odstranění nežádoucího vlivu radiolokátoru.

The article describes the influence of radar FADR Army of the Czech Republic on analog, digital and satellite reception, then presents the measurements, provides analysis of the results of the measured values and suggests possible solutions for removing unwanted influence radar.
FADR radar
měření
Keywords: radiolokátor FADR; analogový; digitální a satelitní příjem; rušení příjmu