Stavebně technologický projekt dostavby výrobní haly v Drnovicích - Doruška, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce obsahuje vybrané části stavebně technologického projektu dostavby výrobní haly v Drnovicích. Ze zpracovávané dokumentace se jedná především o technickou zprávu projektu, koordinační situaci se širšími vztahy dopravních tras. Dále pak časový a finanční plán výstavby, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů a časový plán hlavního stavebního objektu. Následuje technologický předpis, kontrolní zkušební plán pro montáž paždíkové konstrukce a opláštění fasádními panely a porovnání variant průmyslových podlah.

This master’s thesis contains selected parts of construction-technological project of completion for a manufacturing hall in Drnovice. Based on the documentation used, the focus is aimed mainly at the technological report for the project and its coordination with broader relations of transport routes. Beside these topics, we discuss time and financial plans of the construction, equipment on the construction site, a proposal of main building machinery and mechanisms and the time plan of the main construction project. Furthermore, we provide a technological instructions, control trial plan for installation of a metal construction and façade panels casing, together with a comparison of industrial floors.
Construction technological project completion of production hall in Drnovice
Keywords: Stavebně technologický projekt; dostavba výrobní haly; Drnovice; technická zpráva; projektová dokumentace; časový plán; položkový rozpočet; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; průmyslová podlaha; zařízení staveniště; fasádní panely; technické hospodářské ukazatele; technologická etapa.; Construction technology project; Completion of the production hall; Drnovice; technical report; design documentation; schedule of work; itemized budget; technological specification; inspection and test plan; industrial floor; site equipment; facade panels; Technical economic indicators; technological phase.