Víceúčelový dům v Praze - Řezníček, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Diplomová práce se zabývá konstrukčním řešením víceúčelového domu. Jedná se o čtyř podlažní podsklepený objekt jedním podzemním podlažím s plochou střechou. Konstrukčním systémem je železobetonový skelet. Stropy jsou řešeny jako železobetonové bodově podepřené desky s obvodovým ztužujícím žebrem.

The diploma project is involved in structure design of multipurpose house. It´s four floor building with one underground floor and flat roof. Structure system is reinforced concrete skeleton. Ceilings are solved as reinforced concrete slabs, spot supported by columns with circuit reinforcing beam.
Multipurpose building
Keywords: Víceúčelový dům; skelet; železobeton; bodově podepřená deska; Multipurpose house; skeleton; reinforced concrete; spot supproted slab