Golf Resort Eagle - Filgasová, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce se zabývá projektovou dokumentací stavební části ve stupni pro provedení stavby na novostavbu budovy golfového klubu. Jedná se o částečně podsklepený, dvoupodlažní objekt. Budova je navržena z vápenopískového zdícího systému KM Beta Sendwix, v suterénu bylo použito tvárnic ztraceného bednění CS BETON. Stropy jsou řešeny jako železobetonové křížem vyztužené stropní desky. Zastřešení je provedeno plochými vegetačními střechami v různých úrovních.

This thesis dealing with the project documentation construction of the stage for building construction on a new building golf club. This is a partial basement, two-storey building. The building is designed from sand - lime brick system KM Beta Sendwix in the basement was used shuttering blocks CS concrete. The ceilings are designed as reinforced concrete cross floor slabs. The roofing is made by flat roofs vegetation at different levels.
Eagle Golf Resort
Keywords: golfový klub; plochá střecha; vegetační střecha; částečné podsklepení; golf club; flat roof; green roof; partial basement; sand – lime bricks